ETUSIVU   |   SUKELLUSKURSSIT   |   SUKELLUSMATKAT   |   VERKKOKAUPPA   |   USEIN KYSYTTYÄ   |   YHTEYSTIEDOT

 

Etusivu > Sukellusmatkat

Viikoittaiset liveaboard-sukellusmatkat Ranskan Polynesiaan

Ranskan Polynesia herättää mielikuvia valkoisista hiekkarannoista ja kuvankauniista laguuneista. Saarten vaihteleva topografia ja monet erilaiset sukelluskohteet tekevät saaristosta poikkeuksellisen hienon sukelluskohteen.

(cc) 2.0 BY Mooréa Island by dany13

Ranskan Polynesia koostuu 118 saaresta ja erityisen rikkaita sukelluskohteita on usean eri saaren yhteydessä. Ympäri vuoden lämmin vesi ja suojaiset laguunit ovat luoneet monimuotoiselle kalastolle, mantarauskuille, moreenoille, kilpikonnille ja haille suotuisan elinympäristön.

Ranskan Polynesia on yksi maailman arvostetuimmista sukelluskohteista, ja sukellusloma täällä jättää sinulle unohtumattomia muistoja ja henkeäsalpaavia kokemuksia!

Järjestämme Ranskan Polynesian liveaboard-sukellusmatkat kumppanimme Blue o twon uudella vuodeksi 2016 remontista valmistuvalla M/V French Polynesia Master -aluksella. Toisin kuin muut matkanjärjestäjät, jotka vuokraavat aluksia, blue o two operoi omilla aluksilla, jolloin korkeaa standardia ja palvelua pystytään aina ylläpitämään. Kutakin alusta hoitaa ammattitaitoinen ja asialleen omistutunut blue o two -tiimi. Aluksen kapteeni ja miehistö ovat aina valmiina auttamaan sinua kaikin mahdollisin keinoin. Koska turvallisuutesi on ensisijalla, kaikki miehistön jäsenet ovat täysin koulutettuja niin etsintä- kuin pelastustehtäviin.

Alusesittely

M/V French Polynesia Master

M/V French Polynesia Master on blue o two:n Master-laivaston uusin alus, johon tehdään parhaillaan täydellistä sisätilojen remonttia tulevaa kautta varten. Valmistuessaan alus voi ottaa vastaan kaikkiaan 20 sukeltajaa 7 ja 10 päivän liveaboardeille. Hyttejä aluksella on kolmessa eri kerroksessa, ja kaikissa on oma kylpyhuone, ilmastointi ja runsaasti säilytystilaa. Osaa hyteistä voidaan käyttää lisäksi sekä pari- että erillissängyllisinä.

M/V French Polynesia Master Deckplan

Keskikannella on tilava oleskelutila, jonka suurelta taulu-tv:lta voi jakaa ja katsella päivän vedenalaisia otoksia tai vaikka elokuvia. Valokuvausvarusteille on oma varustepöytä, johon mahtuu jopa valokuvaussafarien kaikki kuvauskalusto.

Sukellusvarusteet on sijoitettu aluksella keskikannen takaosaan, jossa jokaisella sukeltajalla on oma paikka varustelaatikoineen. Kannelta löytyvät myös suihkut ja kylpyhuoneen suolan huuhtelua varten sukellusten jälkeen.

Yläkannella voit ottaa aurinkoa ja ihastella Ranskan Polynesian upeita maisemia!


Tutustu Ranskan Polynesian saariin ja mm. Rangiroan valtavaan atolliin Google Mapsin avulla.

Sukellusta luontoystävällisesti: Ehdoton sukeltamiseen ja snorklaamiseen liittyvä rajoitus on, että kalat, korallit ja kaikki muut meren elävät on jätettävä rauhaan. Koralliriutta on erittäin herkkä vesiekosysteemi, jonka tasapainoon voi vaikuttaa aivan harmittomalta tuntuva korallien ym. eläinten koskettelu tai syöttäminen. Myös kalojen ja kilpikonnien seuraamista ja jahtaamista tulee välttää.

Sukellusluokitusvaatimukset: Ranskan Polynesiaa suositellaan vähintään AOWD-luokituksen ja ainakin 30 sukellusta omaaville sukeltajille. Sukellus on tarkkaan säädeltyä, ja matkanjohtajan ja oppaiden ohjeita sukelluksille tulee noudattaa tarkasti.

Matkan hintaan sisältyy:

 • lentokenttäkuljetukset alukselle ja takaisin
 • täysihoito veneellä kahden hengen hyteissä
 • kaikki sukellukset
 • tee, kahvi ja vesi aluksella
 • 12 litran säiliö ja painot

Hintaan eivät sisälly:
 • kansainväliset lennot Rangiroalle tai Fakaravaan
 • tipit miehistölle
 • alukselta ostetut tuotteet
 • alkoholipitoiset juomat ja limsat
 • sukellusvarusteet
 • sukelluskurssit
 • nitrox-täytöt
 • matka- ja sukellusvakuutus (pakollinen)
 • mahdollinen polttoainelisämaksu
 • vuokravarusteet, mm. matkalaitepaketit, sukellustietokoneet, kamerat, valaisimet, salamat, skootterit.

Matkojen hinnat alkaen: 4019,-

>> Tutustu Ranskan Polynesian liveaboard-reitteihin

>> Katso kaikki lähdöt ja hinnatRanskan Polynesia matkakohteena

Lentoaika: n. 25 tuntia Helsingistä Rangiroaan tai Fakaravaan Pariisin ja Papeeten kautta.
Aikaero: Ranskan Polynesiassa on kolme aikavyöhykettä. Kesällä aikaero on -13-14 tuntia ja talvella -12-13 tuntia Suomeen nähden.
Passi ja viisumi: Passin täytyy olla voimassa 90 päivää paluun jälkeen. Turistit Euroopan Unionista eivät tarvitse viisumia alle 90 päivän vierailuihin.
Kieli: Ranska on saarten virallinen kieli, mutta myös tahitia puhutaan.
Rahayksikkö: Tahitin frangi. Luottokortit käyvät.
Sähkö: Jännite 220V, yleisin pistoke amerikkalaistyylinen 2 litteää pinniä rinnakkain.
Puhelin: Ranskan Polynesian mobiiliverkon kattavuus on rajallinen, eikä verkkoyhteyttä ole kaikilla saarilla. Ranskan Polynesian maakoodi on +689.


Tiedustelut sähköpostilla matkat@sukelluskeskus.fi tai puhelimitse 045 130 0865. Varaa paikkasi ilmoittautumislomakkeella.

Tampereen Sukelluskeskus Oy on rekisteröity Kuluttajaviraston valmismatkarekisteriin matkanjärjestäjänä rekiströintitunnuksella 750/08/MjMv.

Palveluhinnaston mukainen palvelumaksu 15 € /varaus peritään. Lisämaksu maksettaessa matka Visa, MasterCard ja American Express -luottokorteilla +1,5%, sekä Diners Club -luottokorteilla +3%.

Lisä- ja erityismatkaehdot >
Yleiset valmismatkaehdot >

Turtle

Wall

Manta

Whale

Nemos

Sharks

Dolphin

Yellow snappers

Ranskan Polynesia kartalla (cc) Wikipedia