ETUSIVU   |   SUKELLUSKURSSIT   |   SUKELLUSMATKAT   |   UINTI JA TRIATHLON   |   VERKKOKAUPPA   |   USEIN KYSYTTYÄ   |    YHTEYSTIEDOT

 
   
>> SSI-sukelluskurssit
>> Usein kysyttyjä
kysymyksiä sukelluskurssista
>> Sukelluskouluttajat Tampereella
>> Sukelluskouluttajat Helsingissä
>> Sukelluskouluttajat Jyväskylässä
Sukelluskurssien hinnat:
>> SSI-kurssit

Liikuntaseteli käy meillä

Sukelluskurssitiedustelut:

Helsinki: mailitse
tai puhelimitse 045 130 0805.

Jyväskylä: mailitse
tai puhelimitse 045 123 7280.

Tampere: mailitse
tai puhelimitse 045 130 0865.

Sukelluskurssit

Tarjoamme sukelluskurssit aloittelijatasoisista SSI-laitesukelluskursseista ammattilaiskursseihin asti.

Jokaisen kurssin suoritat meillä turvallisesti ja joustavasti aikataulujen suhteen. Teoriaopinnot ja allasharjoitukset suoritetaan tavallisesti keskuksen luokassa ja lähimmässä uimahallissa, sekä avovesisukellukset lähikohteilla tai ulkomaan sukellusmatkalla.

Peruskursseja käynnistyy keskuksissamme viikottain - ilmoittaudu verkossa seuraavalle kurssille, ja otamme sinuun ensi tilassa yhteyttä kurssiaikataulujen ja materiaalien suhteen!

Rekisteröitymällä suoraan SSI:n uuteen verkko-oppimisjärjestelmään voit aloittaa Scuba Diver- tai Open Water -kurssin ilmaiseksi opiskelemalla Scuba Diver -kurssin oppisisällön verkossa. Materiaalien perusteella voit päättää, onko sukellus sinun juttu ja ilmoittautua kurssille lähimmässä Sukelluskeskuksessa! Rekisteröityminen on ilmaista ja eikä sido sinua mihinkään.

Jos mietit vielä kurssille osallistumista tai haluat vain kokeilla laitesukellusta, voit kokeilla laitesukellusta altaassa tai avovedessä ennen sukelluskurssille osallistumista!

Tutustu koko SSI-kurssivalikoimaamme sekä kurssien hintoihin. Tarkista eri kurssien aloitusajankohdat kunkin Sukelluskeskuksen kalenterista alta, tai suoraan keskuksilta sähköpostilla tai puhelimitse.

Sukelluskurssien aloituspäivä löydät täältä:

Helsingin Sukelluskeskuksen alkavat sukelluskurssit (pdf)

Tampereen Sukelluskeskuksen alkavat sukelluskurssit (pdf)

Jyväskylän Sukelluskeskuksen alkavat sukelluskurssit

Jokaiselle sukelluskurssille pääset mukaan vaikka jo tänään!

Ensiapukurssi React Right on mahdollista suorittaa Tampereella, Helsingissä ja Jyväskylässä, ja voimme myös tulla pitämään ensiapukurssin myös työpaikallesi!


SSI #realdiving

Tampereen Sukelluskeskus 20 vuotta