ETUSIVU   |   SUKELLUSKURSSIT   |   SUKELLUSMATKAT   |   UINTI JA TRIATHLON   |   VERKKOKAUPPA   |   USEIN KYSYTTYÄ   |    YHTEYSTIEDOT

 

SUKELLUSMATKAT:

Viikottaiset lähdöt:
Jordania Aqaba
Egypti Safaga
Egypti liveaboardit
Filippiinit Dumaguete
Filippiinit Cebu Moalboal
Filippiinit Bohol
Filippiinit Bohol (Panglao)
Indonesia Wakatobi
Malediivit liveaboard
Palau
Ranskan Polynesia liveaboard

 

Sukellusmatkat

Järjestämme sukellusmatkoja ympäri vuoden. Jokaisella ryhmämatkallamme on käytännön järjestelyistä huolehtiva kokenut oppaamme, ja viikottaisilla matkoillamme sinusta huolehtivat luotettavat yhteistyökumppanimme.

Auringonlasku Raja Ampatissa

Kuvia matkoiltamme:Tutustu valokuviimme Flickr-kuvapalvelussaKuvayhteisömme:Jaa omat kuvasi yhteisösivullamme

Lähes 20 vuotta sukellusalalla toimineina sukellusammattilaisina tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen valikoiman matkoja huippuluokan sukelluskohteisiin ympäri maailman. Yhteistyökumppanimme ovat myös alan ammattilaisia joilta edellytämme laadukasta ja turvallisuudesta tinkimätöntä palvelua.

Yhteistyökumppanimme ympäri maailmaa, heidän ja meidän kontaktimme sekä henkilökohtaiset kokemuksemme kohteistamme varmistavat, että sukelluslomastasi tulee unohtumaton kokemus. Tavoitat matkatiimimme sähköpostitse matkat@sukelluskeskus.fi ja puhelimitse 040 130 0865.

Matkalla kehität taitojasi kokemuksen ohella!

Sukellusmatkoilla voit käydä sukelluskursseja. Tarjoamme sukelluskurssit aloittelijatasoisesta Open Water -laitesukelluskurssista aina ammattilaiskursseihin asti. Sukellusmatkalla voit myös suorittaa jatko- ja erikoiskursseja, kuten esimerkiksi Advanced Open Water -kurssin tai rikastetun ilman-, vedenalaisen valokuvauksen-, videokuvauksen ja monia muita erikoiskursseja. Sukellusmatkalla tutustut erilaiseen luontoon uusine eläimineen, koralleineen ja kasveineen.

Matkakohteesta riippuen voit myös nähdä sukellusmatkallasi niin valtavia hylkyjä kuin koralliseinämiäkin. Joissakin kohteissa pääset sukeltamaan haiden, delfiinien, kilpikonnien tai rauskujen kanssa.

Sukellusmatkailu avaa kotimaan järvet ja meret kokeneille upeita mahdollisuuksia laajentaa sukelluskokemuksia. Välitämme matkoja maailman upeimmille sukellusvesille Punaiselta Mereltä Indonesian ihmeiden äärille. Tämän hetken ulkomaan matkatarjontaan voit tutustua klikkaamalla jotakin vasemman reunan otsikoista.

Ota kunnon tauko, kokeile safariretkeä!

SukellussafarillaSafariretkellä huomaat miten helppoa sukeltaminen on, ei painavien varusteiden kantamista ahtailla laitureilla joka päivä eikä tarvitse taistella kaikkien sukeltajien läpi päästäkseen näkemään koralleja, kuten joillain sukelluspaikoilla.

Tyypillinen safariretki kestää viikon ja sen aikana saat kokea mitä sukellusmatkailu todella on – hylkyjä, seinämiä, väriälieskuvia koralliriuttoja ja voit sukeltaa virran mukana sekä sukeltaa yöllä eli tehdä yösukelluksia.

Tarvitsetko apua sukellusmatkan suunnitteluun?

Paljon matkailleet ammattilaisemme voivat antaa myös konsultointiapua sukellusmatkojen suunnitteluun. Tuttuja ovat niin Punainen Meri (Egypti: Hurghada, Sharm El Sheikh), Karibianmeri (Grand Cayman, Bahamasaaret, Belize, Bonaire, Saba) kuin Tansania, Thaimaa, Intian Valtameren kohteet (mm. Indonesia, FIlippiinit) ja monet muut kohteet.

Halutessasi räätälöimme sinulle sukellusmatkan, jonka sisältö rakennetaan sinun toiveiden mukaiseksi. Räätälöidyssä matkassa yhdistyvät omatoimisen matkustamisen vapaus ja valmismatkan turvallisuus. Sinä valitset matkakohteen ja me järjestämme lennot, majoitukset sekä sukellukset toiveidesi mukaan.

Meihin voit luottaa.

Tampereen Sukelluskeskus Oy on rekisteröity Kuluttajaviraston valmismatkarekisteriin matkanjärjestäjänä rekiströintitunnuksella 750/08/MjMv.

Sukeltaminen Suomessa: upeita sukelluskokemuksia

Suomessa ei ole koralleja, kilpikonnia eikä värikkäitä kaloja valkoista hiekkapohjaa vasten. Suomessa vesi on kylmempää ja näkyvyys varsin usein huonompi kuin näkemissäsi TV-dokumenteissa. Suomessa sukeltaminen on kuitenkin eri tavalla upeaa. Meidän karu vedenalainen luontomme ja tuhannet hylkymme luovat ainutlaatuisen tunnelman veden alla. Kokeemmille sukeltajille jään alla sukeltaminen on myös aivan oma maailmansa.

Sukelluskeskukset järjestävät säännöllisesti erilaisia sukellustapahtumia eripuolilla Suomea. Seuraa sivujamme tai tiedustele Suomen sukellusmahdollisuuksista suoraan lähimmästä Sukelluskeskuksesta.

Tampereen Sukelluskeskus virallinen CoralWatch Operator

Erityismatkaehdot | Yleiset valmismatkaehdot

 

Sukellusmatkat yhteistyössä:

valmismatka.fi

Meidän kauttamme myös:

Living Colours

Atlantis Dive Resort Philippines

Divers Lodge Lembeh

Atmosphere Resorts

Amun Ini logo

Magic Island Dive Resort

MSY Seahorse luxury dive charters Indonesia, liveaboard dive trips East IndonesiaMSY Seahorse luxury dive charters Indonesia, liveaboard dive trips East Indonesia

Wakatobi Dive Resort

Pelagian yachtTampereen Sukelluskeskus 20 vuotta